ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Στόχος μας, η παροχή της βέλτιστης δυνατής λύσης σε κάθε έργο μας!

Απευθυνθείτε στην εταιρεία μας, Γιακουμέλος Παναγιώτης Τεχνική - Μονωτική & ΣIA Ε.Ε., για βιομηχανικές μονώσεις, έναν τομέα στον οποίο δραστηριοποιούμαστε τα τελευταία 30 χρόνια! Έτσι, έχουμε την εμπειρία και την εξειδίκευση που απαιτείται για την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών!

Απαλλαχτείτε από απώλειες θερμότητας και εξοικονομήστε περισσότερη ενέργεια, με την επιτυχή μόνωση των ψυκτικών και θερμικών δικτύων σωληνώσεων της βιομηχανίας σας, από τους άριστα καταρτισμένους τεχνικούς μας!

Όποιες κι αν είναι οι απαιτήσεις μόνωσης του δικού σας επαγγελματικού χώρου, δεσμευόμαστε για την παροχή πιστοποιημένων τεχνικών λύσεων!

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών μας πραγματοποιούμε μονώσεις αγωγών και αεραγωγών μεγάλων αποστάσεων, διαφόρων διατομών και περίπλοκων σχημάτων.

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε μονώσεις εξοπλισμού, δικτύων ατμού και πυρόσβεσης, δικτύων αμμωνίας-γλυκόλης, χημικών δικτύων, δεξαμενών και βιοαερίου. Τέλος, δραστηριοποιούμαστε και στις μονώσεις καυστήρων-λεβήτων βιομάζας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε για τη διεκπεραίωση των έργων μας έχουν ως αποτέλεσμα την εκτέλεση κάθε είδους εργασίας μόνωσης με γνώμονα την ασφάλεια, την ποιότητα και την αξιοπιστία.

Τα τελευταία Έργα μας

Μας Εμπιστεύτηκαν

Εξασφαλίστε Σωστή Βιομηχανική Μόνωση & Εξοικονομήστε Χρήματα! Επικοινωνήστε, τώρα, μαζί μας!

TOP